sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

23.4.2017 matkustuspäivä

Tänään on odotetu pyhiinvaellukselle lähtöpäivä. Olemme kiitollisia perheiden, ystävien, tuttavien ja kylänmiesten hyvänmatkantoivotuksista 😊. Toivotaan, että retkemme on siunattu. Enkelit kulkevat mukanamme läheisten pyynnöistä.


Henna poimittiin kyytiin pihaltaan 😊
Reppu painaa 5,2 kg, kantaja enempi
Rovaniemen kentällä 👋👋



Hyvää huomenta kaikki! Olen syönyt aamupalan intoa pursuten. Kaurapuuroa ja mustaa kahvia omassa keittiössä. Tänään illalla ollaan jo Barcelonassa. Repussa on nyt kaikki pyykkinarua ja pyykkipoikia myöten, ja reppuni ei lopulta painakaan kuin 5,2 kiloa. Painavimmat vaatteet ovat päälläni, kun täältä pohjoisen lumisateista lähdetään.
-2 astetta, täällä hiihtokelit jatkunevat vielä tovin 😊
Jokkerin neuvosta otamme joka aamu ja ilta "matolääkettä". Aloitimme kuurin ensimmäisillä annoksilla Rovaniemen asemalla.



Helsingissä ei ole enää lunta. Täällä tankataan, että jaksetaan tapaksille saakka 😋.


Barcelonan lento oli myöhässä, mutta saatiinpa odotellessa ostetuksi bussiliput Pamplonaan. Eikä ollut hintakaan paha: 60€/2 hlö. Jospa aamulla löydettäis oikea bussi.

Illalla noin 20.30 laskeuduttiin Barcelonaan ja yhdeksän jälkeen saavuimme tähän hosteliin.
Hmmm, mistä taksi...

Lentokenttäbussilla matkustaessa ehti jo hämärtyä, valaistut vesiaiheet ovat hienoja!
Ja nyt eka seikkailupäivämme alkaa olla paketissa! Barcelonassa on 18 astetta lämmintä. 20 enemmän kuin aamulla kotona! Barcelonan lentokentältä tultiin bussilla keskustaan ja siitä taksilla tähän hosteliin. Huoneessa on kai 18 vuodepaikkaa. Linja-autoasema on vastaanoton pojan mukaan kuuden minuutin kävelymatkan päästä. Hyppäämme aamupalan jälkeen bussiin, jolla köröttelemme Pamplonaan. Siitä matka jatkuu "jollain" Ranskan puolelle. Tänään emme ole kävelleet "metriäkään". Jalkoja olen  kuitenkin hoitanut erityisen hellästi, rasvasin suihkun jälkeen ja nostin kohti kattoa. Ylihuomenna, jos kaikki menee suunnitellusti otamme ensiaskeleet kaminolla. Hyvää yötä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti