lauantai 29. huhtikuuta 2017

27.4.

27.4.
Tänään lähdimme Zubirista aamiaisen jälkeen. Söimme superrasvaiset ja makeat croisantit, jotka oli täytetty suklaalla. Kaukana normi kaurapuurosta ja ruisleivästä. Rasvaisesta pöperöstä tuli vähän huono olo, mutta sillä mentiin. Tämän päivän kävelymaasto oli melko helppoa metsämaastoa.  Vihreys ja linnunlaulu tekivät hyvää. 

Jalat ja koko ruumis olivat hyvässä kunnossa. Ainoastaan kivetyillä osuuksilla alamäessä säären etuosat vihoittelivat hieman. Etenimme rauhallisesti, pysähdellen pikku kyliin haukkaamaan jotain. Pinaattimunakas oli todella hyvää. Sää oli puolipilvinen ja tuulinen, lämpötila noin 7-11 astetta. Kävellessä tuli silti kuuma.
Ennen Pamplonaa kohtasimme pienen espanjalaismiehen, joka myi kylmiä juomia ja hedelmiä. Oli luksusta saada keskellä metsää appelsiini 70: llä sentillä. Pamplonasta ostimme postikortit äideille, mutta emme löytäneet postitoimistoa. Kävelimme epähuomiossa ohi koko Pamplonan. 😊 Puistossa vilkaisimme opaskirjaa, ja päätimme jatkaa pari kilometriä Cizur menoriin. Ratkaisu oli hyvä. Löysimme hienon alberguen. Heti, kun saavuimme Albergueen eräs mies esitteli minut nuorelle naiselle ladyna, joka oli kävellyt paljain jaloin. Tyttö oli kuullut tarinan paljasjalkaisesta vaeltajasta ja nyt näki minut. Olen siis kuuluisuus caminolla.

Täällä on kiva aurinkoinen sisäpiha. Keitto- ja pyykinpesu mahdollisuudetkin olisivat, mutta päätimme ottaa rennosti. Kirjoittelimme päiväkirjaa auringossa ja jutustelimme toisten tallustelijoiden kanssa.

Tapasimme majapaikassa norjalaiset veljekset Danin ja Peterin ja ystävänsä  Jan Åken ruotsista. He tykästyivät meihin suomityttöihin. Myös tanskalainen Anette nukkui samassa huoneessa. Kävimme yhdessä päivällisellä. Hauska skandinaavinen seurue. Tänään sain caminon ensimmäisen salaatin. Se oli hyvää. Kaipaan täällä tuoretta ja vihreää kaiken vehnäjauho, rasva ja sokerimössön sekaan. Saimme vihdoinkin myös oliiviöljyä vaalealle leivälle.

Nautimme yhtyeisestä ateriasta pari tuntia ja  tulimme Hennan kanssa nukkumaan jo yhdeksältä. Saapa nähdä käykö minulle  samoin kuin viime yönä, kun heräsin tunnin unien jälkeen, kun laitoin niin varhain nukkumaan.  Ajattelin mukavia muutaman tunnin ja nukahdin sitten sikeästi 😊.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti