sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Kamppeet reppuun ja tankkausta

Hiilihydraattitankkaus
Pääsiäistervehdys

Tunnelmointia mökillä takkatulilla

Näkymä rantasaunan terassilta katsottuna


Nyt on enää viikko lähtöön 😊. Alkaa jo jännittää: valitaanko me järkevä majoitus Barcelonasta, sopiva juna ja bussi Ranskan puolelle ja miten ruumis kestää vaelluksen. Muutaman päivän olen potenut outoa selkäsärkyä. Oletan sen johtuvan muutaman viikon vähäisemmästä liikunnasta tai pelosta lähestyvästä caminosta. Salitreeni on jäänyt kokonaan monenlaisten menojen vuoksi ja lähdön lähestyessä painetta ehtiä tehdä "kaikki" on kertynyt.  

Kyllä kaikki menee niin kuin on mennäkseen. Pääsiäisenä olen levännyt, ulkoillut, seurustellut ja tankannut 😋. Ja tänään käytiin salilla hellun kanssa tekemässä selkätreeni ja vähän tanssahtelemassakin😀😍. Tänään vihdoinkin pakkasin reissuvehkeet reppuun. Hankkimatta on enää ihoteipit, jeesusteippi ja tukiside ensiapulaukkuun. Repulle tuli painoa 6,2 kg. Eli nippanappa tavoitteeni. Lisäpainoksi tulevat tietysti vielä päivän välipalat. Olen tankannut hyvin koko talven, kaamosaikaan sain lisää pintaa kolmisen kiloa, mutta luultavasti se sulaa hikipisaroina caminolle.

Näillä menen melkein kuusi viikkoa


6.2 kg 👍. Tietysti osa repun sisällöstä on sitten päälle puettuna, mutta vesi ja välipala tuovat kilon lisää painoa selkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti