torstai 20. huhtikuuta 2017

Kaikki repussa

Kolme päivää lähtöön ja minulla on jo reppu pakattuna. Jeee! Ehkä en olisi saanut kaikkea näin ajoissa pakatuksi, jos ei minun olisi huomenna kiiruhdettava töiden jälkeen Tornioon työhaastatteluun. Yön nukun siellä hellun kainalossa😍. Lapset ovat kaikki paikkakunnalla isänsä synttäreitä viettämässä, niin saan hyvästeltyä heidät täällä. Esikoinen on luvannut saatella meidät lentokentälle. 

Mennyt viikko on ollut normitöiden ja puuhien lisäksi täynnä hyvästelyitä. Paljon on ollut kaikenlaista kotipuuhaakin, kun tajusin, että seuraavan kerran, kun tulen kotiin, on kesä. Talvitamineet jousivat siten pestyinä varastoon. Ja ikkunoistakin halusin pestä talven kynttilöiden savut ja sateiden jäljet. Autoon en onneksi ehtinyt vaihtaa renkaita, kun nyt sataakin täyttä päätä lunta. Sunnuntainakin pitää päästä vielä liukastelematta Rovaniemelle kentälle.

Odotan vaellusta jännittyneenä. Repussa pitäisi olla kaikki, mitä melken kuuden viikon aikana tulen tarvitsemaan. Reppu painaa 6,5 kiloa. Lähtiessä täältä täyden talven keskeltä päälle tulevat painavimmat vaatteet: pitkä alusasu ja kuoripuku. Toivottavasti  en tarvitse niitä paljoa kävelessä.
30 litran reppuni tulee kyllä täpötäyteen, toivottavasti saumat kestävät tämänkin retken😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti