lauantai 1. huhtikuuta 2017

Ulkoilmaelämää

Caminolle on enää kolme viikkoa ja nyt kuntoillaan yhä enemmän Espanja mielessä.
Henna on kävellyt töihin rinkka selässäkin

Caminoystäväni Henna kävelee 13 kilometrin työmatkansa treeninä. Minäkin nautin ulkoilusta ja liikkeestä. Olen hiihtänyt, lasketellut ja toki eniten kävellyt. Tänään oli aivan huippupäivä, kun Hirviässäkurussa sai kokeilla jääkiipeilyä. Oli niin hyvä tunne selvitä 10:n metrin matka ylös ja sitten vielä alaskin narun varassa killuen.
Hirviässäkurussa


Niin hyvä olo kiipeämisen jälkeen


Ei tämä nyt aivan Pyreneiden vuoristo ole😉
Iloitsen kovasti lähestyvästä reissusta ja nautin siihen valmistautumisesta.  Olen tyytyväinen, kun kykenen nauttimaan liikkumisesta ja toteuttamaan haaveitani. Tämänpäiväinen uusi kokemukseni jääkiipeily voi olla vertauskuvallinenkin. Vastaan tulee uusia kokemuksia, itsensä ylittämistä, pelkojen hallintaa, toisten ihmisten varaan heittäytymistä ja suunnatonta riemua. 

Ylös kipuaminen pelotti, kuinka osaan, entä jos tipahdan? Itsevarmuuteni kasvoi jokaisen hakun iskun jälkeen ja horjahtamisten myötä luottamus köyteen ja sitä pitelevään Akiin oli kallion lujaa.  Lisäksi alhaalla olevien kannustus vahvisti. Äiti, kiipeilyn harrastajat ja kyläläiset innostivat minut ylös asti! Huippu kokemus. Caminollakin tulee ehkä pelottavia tilanteita, epävarmuutta omista kyvyistä, mutta selviän niistä itseni ja toisten ihmisten varassa. 

Hurjan kipuamisen jälkeen oli ihan hyvä tallustella miltei sulaa maantietä kotiin.


Minulla on kävelymatkan päässä (12km) upea Hirviäkurun lampi jääseinämineen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti