sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Viides kävelypäivä

29.4. Samun syntymäpäivä 😊

Tänään kävelimme leppoisassa kevätsäässä, käen kukkuessa 28 km. Se ei kylläkään ollut tarkoituksemme. Ajattelimme yöpyä Estellassa, mutta olimmekin jo yhdeltätoista siellä, niin päätimme jatkaa vielä hieman lounaan jälkeen. San Pedron kirkko oli tosi hieno. Istahdimme sinne hetkeksi ihailemaan taideteoksia kuunnellen kirkkomusiikkia. Kirkossa ei sillä hetkellä ollut muita. 

Kirkon pihalla kohtasimme amerikkalaisen  Billyn, joka oli pulassa, koska hänen dollarinsa eivät kelvanneet maksamiseen. Hän ei saanut rahaa automaateista ja lainasi puhelintani soittaakseen Usaan. Odottelimme kahvilassa, että hän saisi asiansa järjestykseen. Avustamme huolimatta, hän ei onnistunut saamaan euroja - lupasi silti tarjota joskus päivällisen… Bill jatkoi kävelyä ja kävelimme muutaman kilometrin yhtä matkaa. Erosimme todeten, että tapaamme vielä. Tämä Bill on yksi heistä, jotka kertovat tarinaa minusta "ilman kenkiä kulkevasta suomalaisesta ladystä" kohtaamilleen ihmisille.

Estellan jälkeen pysähdyimme tietysti viinihanalla, jossa sai laskea vapaasti viiniä tai vettä. Valitsimme kuksalliset viiniä… Kuksallinen oli juuri sopivasti. Nostimme maljat Samu-poikani onneksi. Hän täytti 24 vuotta.

Alberguessa, jossa olimme suunnitelleet yöpyä, oli täyttä, joten jatkoimme seuraavaan kylään. Kylässä oli viihtyisä hostelli. Viidellätoista eurolla saimme petipaikat ja aamiaisen. Olimme kävelleet 28 kilometriä. Majoituimme ja menimme paikalliseen baariin syömään. Meidät otettiin vastaan lämpimästi. Söimme ja joimme hyvin ja seurasimme paikallisten korttipeliä. Kiiruhdimme ”kotiin” ennen kuin hostelin ovet suljetaan klo 22. Nyt hyvää yötä ja huomiseen😊.


Tämän päivän värit 

 Hennan jalkojenhoitohetki


24-vuotiaalle Samulle ❤Ei kommentteja:

Lähetä kommentti