torstai 11. toukokuuta 2017

Puolivälissä 😊

11.5. 17. kävelypäivä
26,8 km Terradillos de los Templarios

Santa Marian alberguessa alkoi kuhina jo neljältä. En tiedä, mikä hoppu porukoilla oli lähteä liikkeelle. Kahina, käpsyttely, tohina oli niin kovaa, että mekin lähdimme siihen mukaan jo viideltä. Olimme caminolla jo 5.45. Täysikuu valaisi reittiämme. Aamu oli leppoisan lämmin ja vähätuulinen, tuuli koveni vasta jonkun tovin käveltyämme. Lintujen konsertti pimeässä on ihana.

Tämä päivä oli nautittava ainoastaan liikkumisen ilon vuoksi. Maisema oli yhtä lättänää peltoa, miltei myrskytuuli yritti nakata meitä ojaan ja ensimmäinen taukopaikka oli 17:sta kilometrin päässä. Välillä olisi ollut liikkuvia kahviloita, mutta myyjät eivät tietenkään olleet paikalla niin varhain. Ensimmäiset kahvit, mehut ja piiraat nautimme siis vasta yhdeksältä Calzadilla de la Cuezassa. Juhlistimme siinä puolivälin täyttymistä – 388km – vastapuristetuilla appelsiinimehuilla. 

Kuuden kilometrin päästä sain bocadillon ja toisen kahvin  Ledigos nimisessä kylässä. Siitä olikin enää 3,4 kilometriä tähän albergueen.  Selvisimme tämänkin päivän kävelystä kastumatta. Päivän ainoa kuuro tuli aamupäiväkahviemme aikana. Illan varmasti sataa. Olis kyllä mukava päästä ulos venytteleen ja oleileen. Albergue Jacques de Molay vaikuttaa viihtyisältä. Huoneessa on vai  8 paikkaa. Tämä täyttyi puolessa tunnissa. Nyt kello on 13, siestan aika 😊.

Arvioimme, että tältä kohdalta on 400 Santiagoon

Kippisteltiin matkan puolivälille aamiaisella Calzadillassa

Jacques de Molay alberguen tunnelmallinen baariEi kommentteja:

Lähetä kommentti