keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Reilu 50 kilometriä vielä

Jäähdyttelyä 35 asteen lämmössä

Palas de Rein kirkko oli rauhallinen ja valoisa

Päivämatkan puoliväli 

Melidessä

24.5. käveltiin Gonzarista Melideen.
Aamulla oltiin niin ani varhain pimeässä liikkeellä, että näkee, kuinka kävelysauvat iskevät kipinää😅. Oli hauska huomata muutama aamu sitten ensimmäistä kertaa, kuinka kävelysauvamme kiveen osuessa ovat liekeissä! Lähdimme taas 5.45 hellettä peläten, mutta pääsimme Palas de Reihin (17,1km) niin mukavassa kesäsäässä, että päätimme jatkaa matkaa vielä jonkin verran. Tutustuimme somaan kirkkoon ja söimme rauhassa salaattilounaan. Yhdentoista jälkeen olimme taas caminolla. Kävelimme puoli vahingossa vielä 14,5 km, kun emme vain osanneet pysähtyä… 

Kävely menee pitkällisen harjoittelun jälkeen itsestään, niin vaivattomasti. 
Mutta varvasparat eivät niin tykänneetJa se matka ei ollutkaan läheskään kokonaan mukavassa kesäsäässä, vaan armottomassa helteessä. Pysähtelimme välillä kahville ja limuille baareihin varjojen alle. Pelkäsin jo nahkanikin kärventyneen, kun niin kuumotti, mutta se oli vaan lämmöstä ja liikkeestä. Nelikymppinen aurinkorasva toimii siis hyvin.

Myöskin vesi kävi vähiin ja siitä tuli heikko olo parille viimeiselle kilometrille. Pääsimme perille 13.30.  Alberguessa olo viileni juomisen ja suihkun jälkeen. Lähdimme taas kahvilaan. Meidän on saatava päiväkahvimme, vaikka olisi kuinka kuuma. Venyttelyt puistossa jäivät kuumuuden vuoksi vähiin. Sen sijaan panostamme makuusalissa jalkojen ylhäällä pitämiseen. Ja mikä upea juttu! David saapui juuri äsken tänne! Emme ole tavanneet häntä Zubirin jälkeen. Marcolta kuulimmekin aiemmin, että hänellä oli jalkaongelmia. David kertoi nyt itse edenneensä hitaasti ja, kun  jalat tulivat kuntoon, hän on kävellyt pitkiä päivämatkoja ja ottanut meitä kiinni. Olipa kiva nähdä caminopoikaamme.

Tänään tuli käveltyä 31,6km. Jäljellä on enää 52 km Santiagoon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti