maanantai 1. toukokuuta 2017

Vapunpäivänä Logronossa

Tänään kävelimme vajaat 20 kilometriä yhden pysähdyksen taktiikalla Sansolista Vianan kautta Logronoon. Vianassa nautimme ihanat sardiinitäytteiset jyväsämpylät ja herkkusieniä ja appelsiinimehua sekä todella hyvää kahvia. Maksoi 5,70. 

Kävelysää oli edelleen hyvä, kun lähdimme n.6.30 liikkeelle oli vielä todella koleaa, mutta on hienoa katsella auringon nousua maaseudulla. Sitten  aamupäivällä oli vajaa 10 astetta ja auringonpaistetta, iltapäivällä 18 lämmintä. Nautimme kesän vehreydestä ja lintujen laulusta. Logronossa olimme jo ennen yhtä. Ylitimme Ebro joen ja tulimme jonottamaan albergueen. Ovet avautuivat klo 13 ja pääsimme majoittumaan ahtaimpaan majapaikkaan tähän mennessä. Ja reksonathan tältä porukalta on tainnu jäädä kotiin... Muttei se mitään. Tunnelma on hyvä ja kiva tavata vanhoja tuttuja aiemmista albergueista.

Suihkun ja pyykinpesun jälkeen lähdimme turistikierrokselle. Ihastelimme upeita puistoja, katedraalia ja piipahdimme viinille & jätskille & kahville. Venyttelimme hyvin. Olemme molemmat säästyneet hankalemmilta jalkavaivoilta. Lihaksisto kunnossa. Minulla on yhden varpaankynsi luultavasti irtoamassa ja Hennalla liikavarvas hankautuu. Nyt odotellaan sisäpihalla ruoka-aikaa. Viereisen kirkon kellot paukkaavat ja ympärillä pulistaan useilla eri kielillä. Rauhallinen tunnelma.
Caminon varrella on väliin pyhiinvaelluksellaan  menehtyneiden muistoristejäVappubrunssi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti